BejelentésHa nem érti orvosi leleteit, diagnózisát, jöjjön, elmagyarázom és alternatív megoldást is javaslok!
Tudatlanságban élni a legrosszabb!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Kedves Olvasó!


Vajon Ön tisztában van-e a következő szavak jelentésével: sterilitas infertilitas meddőség occlusio endometriosis endometriózis infectio pneumonia pleuritis bronchitis CODP colitis autoimmun rheumatoid arthritis thyreoiditis hyperthyreosis latens hypothyreosis hyperprolactinaemia hyperandrogenaemia hypercorticismus PCOS paresis lumbago ischias lumboischialgia glomerulonephritis hepatitis pancreatitis nodus haemorrhoidalis splen appendix Chrohn ileitis terminalis gastritis ulcus benignus malignus tumor renis neoplasia terime mitralis tricuspidalis prolapsus cor cordis cardiomyopathia athreosclerosis vasculitis embolia thrombosis thrombophlebitis phlebothrombosis coronaria scoliosis kyphosis lordosis prostatitis hypertrophia hyperplasia dysplasia cervicalis adnexitis parametritis PID myoma mióma metrorrhagia menorrhagia juvenile cervicitis tuba ovarium endometritis hőtérkép termográfia thermográfia ? Hogy csak néhányat soroljunk itt fel!


Érezte már úgy, hogy bár túl van egy orvosi vizsgálaton, esetleg még leletet is kapott, de fogalma sincs arról, hogy mi a baja? Tele van latin és egyéb olyan kifejezésekkel, amit nem ért, és senki nem magyarázta el Önnek? Ráadásul a "hogyan tovább?" kérdésre sem kapott megnyugtató választ? Vajon lezárult-e már a kezelése, és tulajdonképpen miért kapott annyi gyógyszert? És ha abbahagyja a gyógyszereket, akkor vissza fog térni a korábbi panasza vagy rendben lesz minden? Van-e másfajta kezelési mód?! Megannyi kétely! Sajnos jelen egészségügyünk velejárója!


Dr. Pusztai Zoltán vagyok. Általános orvosi végzettségem mellett szülészet-nőgyógyászatból szakvizsgáztam, valamint közel öt éve végzek Infra (thermográfiai) vizsgálatot, ESG vizsgálattal kiegészítve. A közel öt éves Infra és ESG vizsgálati tapasztalat, valamint az alternatív gyógymódok iránti érdeklődésem és tájékozottságom birtokában nagy valószínűséggel tudok Önnek segíteni a fenti kételyei tisztázásában, valamint további javaslatot adni az eddig megszokott gyógymódokon felül.


Beszéljük át! Segítek: - értelmezni a kellően el nem magyarázott leletét, zárójelentését - megértetni Önnel a további teendőket a gyógyulása érdekében - ötvözni a nyugati orvoslást az alternatív gyógymódokkal, hogy minél hamarabb és kevesebb gyógyszerrel tudjon meggyógyulni.


Amennyiben további kérdése lenne, vagy el szeretne jönni, kérem a következő számot hívja: +36 70 / 23 89 689


Javasolt internetes tájékoztató oldal: www.infravizsgalat.hu
Üzenetküldés
Itt tud szöveges üzenetet hagyni, illetve röviden kérdezni tőlem!

E-mail címed:
Szöveg:


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!